A lakás vagy ház központi helyisége a nappali. Még régen ezt a funkciót a konyha vállalta fel, mára a nappalié a főszerep. A szabadidőnk nagy részét a nappaliban töltjük el, olvasás, zenehallgatás, pihenés és a család is itt gyűlik össze esténként filmezni vagy beszélgetni, nem beszélve a vendégfogadásról!

A legtöbbet használt helysége a lakásnak, így egyszerre kell kényelmesnek, otthonosnak, és rendezettnek lennie. A nappali bútor megválasztásánál tehát legalább annyira fontos a kényelem, mint az esztétikum. A bútorok elhelyezése kulcsfontosságú, a tárgyak oda kerüljenek, ahol a leginkább érvényesülnek. Az áruházláncok által kínált nappali rendszereknél az esztétikum rovására megy a kényelem vagy pont fordítva, kényelmes bútorzatot kínálnak, de az nem feltétlenül alkalmas vendégfogadásra.

Az egyedi nappali bútorok esetén az Ön igényeire szabva ötvözhető a kényelmi funkció, mutatós megmunkálás és az egyéni igények, hogy olyan nappaliban tölthesse szabad idejét, ahol, ha Ön lenne a vendég, akkor is csak irigykedően tekintene körbe! Várjuk hívását a bútorkészítéssel kapcsolatosan!