Ne dobja ki

Felújítjuk

Konyhabútor felújítás a pénztárcabarát megoldás.

Ön is unja a régi konyha bútorát? Vagy az kívülről már kopott sérült, de oldalai, polcai hibátlanok? Akkor ezt az akciót Önnek találtuk ki.

Korhadt, Karcos, Kopott? Leszakadtak az ajtók fiókok?

Nem akar több százezer forintot elkölteni új konyhabútorra, de mégis szeretné ha régi bútora új fényében pompázna ?  Vagy a megunt helyett egy teljesen új stílusú és tökéletesen működő bútort látna konyhájában?

Van rá megoldás!

Önnek annyi a dolga hogy a honlapon vagy Email-ben elküldi:
  • Konyhája fényképét vagy rajzát /elég egy gyors vázlat/leírva méreteit, és a felújítás okát/korhadt munkalap, lötyögő ajtók/, esetleg új stílusra vágyik.
  • A színmintákból kiválasztott a munkalap színét, az ajtók anyagát és színét.
  • Egyéb kívánságait
konyha bútor tervezés

Két példa egyszerű vázlatrajzról és méretezésről:

Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot és Ingyenes árajánlatot adunk a kapott információk alapján. Természetesen az árajánlatot és a megrendelést egy helyszíni felmérés követi, ekkor szóban és írásban is pontosítjuk a megrendelést és az árakat.

Bútor rajz
vákumfóliás ajtók
akril bútorajtók
melymarású ajtók
festett ajtók
antikolt ajtók
tomorfa ajtók

Felújítaná konyhabútorát? Hívjon minket bátran!

A felújítás menete:

A felújítás során levesszük a kopott szétkorhadt munkalapot és az ajtókat, helyettük újat építünk be. Szükség esetén a hibás pántokat, fióksíneket és megunt fogantyúkat is lecseréljük. Mosogatótálcát és beépíthető főzőlapot az új munkalapba bevágjuk, a munkalapot a fal mentén vízvetővel vagy szilikon szigeteléssel vízmentesen lezárjuk.
Bútorlap és vákumfóliás ajtók esetén 3-5 héten belül új konyhája elkészül. A bontás, beépítés egy átlagos 3-4 méteres bútor esetén 4-6 órát vesz igénybe.
A felújítás ára: méterenként 50 000ft.  Ebben az árban benne vannak az alsó és a felső szekrény ajtajai a kiválasztott munkalap és a hozzá tartozó szín azonos vízvető vagy/ és vízzáró szilikon tömítés. Az ár tartalmazza még a mosogatótálca és beépített főzőlap kivágását beépítését.
Az ár nem tartalmazza:
  • kivető pántokat 110ft/db ,
  • fiókcsúszókat 300-450 ft/fiók ,
  • fogantyúkat 150ft-tól.
Nem tartalmazza az elöregedett mosogató újra beépítéséhez esetlegesen szükséges szerelvényt, egyéb anyagot. (Régi vizesblokk bontás-újraépítés során keletkezett sérülésekért felelősséget nem vállalunk)
színminták

Konyhabútor ajtófront csere

Természetesen lehetőség van az akción kívüli termékek beépítésére is:

Bútorlapok:

Munkalapok:

Vákumfóliás MDF ajtók:

Ne dobja ki régi bútorát! Mi felújítjuk.

Egy régi , de szerkezetileg jó állapotban lévő konyhabútort nem kell kidobni hanem fel kell újítani. Nagyon szép és meggyőző példa erre egy kertvárosi családi ház szeretett konyhabútora.

A konyhabútor felújítása során kicseréltük a munkalapot , a régi fóliázott ajtók helyett hasonló stílusú tömör fa ajtókat készítettünk.

Készült néhány új elem is a régi méretében és színében , valamint az új konyhagépek és a mosogató tálca is beépítésre kerültek.

Az így   felújított konyhabútornak duplán is lehet örülni.  Egy felől jó érzés ránézni és megérinteni az egyedileg készített minőségi frontfelületet , melyet természetes ásványi pigmentekkel színeztünk és kemény olajjal, viasszal kezeltünk.

Más részről nagyon kedves megrendelőink az így megtakarított összeget, egy csodaszép tűzhely-főzőlap kombinációra költhették.