Youtube
Google+
Flickr
Blogger

Kérdése van? Segítségére lehetünk?

06 30 308 2909

info@hurrycan.hu

Egyedi bútor készítés

Milyen az igazán jó egyedi bútor?

Nem kerülgetjük, hanem használjuk!

Egyedi bútorra vágyik otthonába? Mi elkészítjük Önnek egyedi bútorát!

Ön is vásárolt már bútort, ami olyan olcsó volt, hogy szinte bűn lett volna az áruházban hagyni?

Az is lehet, hogy végül megbánta a döntését, amikor egy év múlva újat kellett vásárolnia. Miért? A fillérekért vásárolt asztal billeg, a szék lába idő előtt kiesett, a szekrény ajtaja pedig igazából sosem működött rendesen? Mi lehet a hiba?

Ezeknél a bútoroknál a legfőbb probléma, hogy nem tartósak, hiszen gyenge minőségi termékről van szó. Pedig a bútorvásárlásnál fontos, hogy évekkel előre tervezzen, és csak minőségi bútorokat vásároljon. A legjobb, amikor egyedi bútor készül, csakis a saját igényeire szabva. Így elég egyszer megtervezni és berendezni álmai otthonát, az hosszú évek múlva is régi pompájában fogja hazavárni Önt nap, mint nap.

 

HURRYCAN egyedi bútor készítés: Miért válassza pont ezt?

  • Mert egyediek, hiszen nem tömegtermékeket árulunk.
  • Abszolút illeszkednek az Ön igényeihez és elvárásaihoz.
  • Minőségi darabok, tehát döntését 1 év múlva sem fogja megbánni.
  • Tartósak, így bírják a strapát, még a legstresszesebb életmód kihívásait is állják.
  • Mert nem minden bútor lesz jó Önnek. Csak olyat ajánljunk, ami alkalmazkodik az Ön életritmusához és életstílusához.

 

Mentés

Stílusos és praktikus egyedi bútor az alábbi kategóriákban

Melyik épp aktuális Önnél? Böngéssze át képgalériánkat!

Tegye otthonát különlegessé egyedi bútorokkal!

Ki ne álmodozna arról, hogy otthonát személyessé, komfortossá és barátságossá varázsolja? Ám ezt a célt a tömeggyártott bútorokkal nehezen kivitelezhetjük, azonban létezik egy megoldás. Egyedi bútorok készítésével saját ízlésünkre formálhatjuk otthonunk bármely szegletét! Miért éri meg ezt az opciót választani?

Minőségi alapanyagokból készülő egyedi bútoraink a saját elképzelésünk alapján valósulnak meg, így semmilyen váratlan meglepetéssel nem kell számolnunk. Természetesen ezen felül előnyére szól az egyedi bútorkészítésnek, hogy így biztosan nem lesz felfedezhető más háztartásban ugyanaz a berendezés.

És hogy milyen helyiségekben érdemes egyedi bútort készíttetni? Fürdőszobai szekrények, konyhabútorok, hálószobai bútorok, gardrób a nappaliba vagy az előszobába, tehát otthonunk szinte bármelyik részébe, ahol egyedi bútort szeretnénk alkalmazni. Ha pedig valóban minőségi egyedi bútort szeretne készíttetni, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

Mentés

Mentés

Tudnivalók a bútorkészítés előtt

Cégünk egyik fő profilja a minőségi egyedi bútorok gyártása. A következőkben azt ismertetjük, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe vennie, ha Ön is egyedi bútor készítése mellett dönt.

Először is végig kell gondolnia, hogy pontosan mire szeretné használni a bútort.  Például, ha szeretne egy ruhásszekrényt, ahhoz jó, ha előre megfontolja, hogy hány részes legyen: elég egy rész, kevés ruha tárolásához, vagy szeretné, ha a felakasztandó kabátok is helyet kapnának benne, vagy akkor már legyen még nagyobb, nem csak ruhatároláshoz használható egyedi bútor. Jó, ha tudja, hogy pontosan mekkora hely áll az új bútor rendelkezésére, és van valami elképzelése a kinézetét illetően. Ha csak egy új bútor készíttetésén gondolkodik, akkor annak természetesen illeszkednie kell a többi, már meglévő berendezés stílusához, anyagához és színéhez is, ezt is célszerű szem előtt tartania.

Ha még nincs konkrét elképzelése, cégünk szakemberei akkor is szívesen segítik tanácsokkal egyedi bútor készítésével kapcsolatban. Keressen minket bizalommal!

 

 

Mentés

Mentés