Youtube
Google+
Flickr
Blogger

Kérdése van? Segítségére lehetünk?

06 30 308 2909

info@hurrycan.hu

Biztonsági ajtók

Biztonsági ajtó, ami nem csak biztonságos, hanem esztétikus is

A régi és az olcsó rossz minőségű ajtó hátrányai:

  • Nehezen vagy egyáltalán nem záródik az ajtó
  • A rossz szigetelés indokolatlanul magas fűtés számlát eredményez
  • Azok az ajtók melyek rosszul záródnak, már a látványukkal betörés célpontjává teszik lakásukat
  • Az eldeformálódott szigetelés nélküli ajtó résein kellemetlen zajok és különböző szagok szivároghatnak lakásukba                                                                                                                 

Biztosan Ön is találkozott már olyan ajtókkal , amelyeket különböző időt és pénzt nem kímélő praktikákkal próbáltak jobbá varázsolni.

Ki ne idegeskedett volna a rendszeresen leváló cserére szoruló öntapadós szigeteléseken.

A biztonság érzetet mindenki máshogyan próbálja fokozni: plusz zárak, hevederzárak, rácsok beszerelésével. Ezek csúnyák és nagyon ritkán érik el a kellő hatást.

Ön is szinte klausztrofóbiás lesz, ha belegondol, hogy milyennek kell lennie egy igazán biztonságos bejárati ajtónak?                                                       

Nem kell, hogy börtönajtóra hasonlítson az otthona bejárata!

Tény, hogy a biztonsági ajtók többsége robosztus és egyáltalán nem harmonizál a stílusosan kialakított otthonok életterével.                                        Ám csak akkor lehetünk teljesen nyugodtak, ha biztonságban tudhatjuk otthonunkat.

Mi akkor a megoldás?

Minőségi biztonsági ajtó kínálatunk között garantáltan talál Önhöz illő darabokat, amelyek nem csak masszívak és erőteljesek, hanem esztétikusak is egyben.                                                                              Csúcsminőségű biztonsági ajtóinkkal már nem álom többé, hogy a biztonság és az esztétikum kéz a kézben vidáman megférjen az Ön otthonában.

Milyen típusú biztonsági ajtók közül választhat?

Legyen biztonságban otthona! Válasszon minőségi biztonsági ajtót, ráadásul még gyönyörködhet is benne!

HiSec Beltéri biztonsági ajtók

MÁR Bruttó 66.000 Ft –ért megvásárolható

Gerda Kültéri biztonsági ajtók

MÁR Bruttó 139 000 Ft- tól kapható

 MIKOR VÁSÁROLJUNK GERDA BIZTONSÁGI AJTÓT?

  Műszaki kialakítása révén az ajtó száz százalékosan megfelel a kültéri bejárati ajtókkal szembeni követelményeknek.                                                                                                   Mivel a nyílászárók felületét közvetlenül érik az időjárás viszontagságai, ezért nem csak a hőszigetelésére fordítottak nagy figyelmet, hanem  UV álló borítással van ellátva mely véd a szél, hő és csapadék ellen is.                                                                                       Speciális szigetelése hő híd mentes felülete korrózíó védelemmel ellátott.

Az időjárás elleni védelemhez természetesen magas fokú betörés elleni védelem is társul.                                                                             A szigetelés és a biztonság azonban a GERDA ajtóknál nem nem az egyedüli szempont, mivel nagy szín és forma választéka által mindenki saját ízlésének megfelelő stílust alakíthat ki.

Az Acélajtók esetében az inkább konzervatív minta nélküli és a modernebb vagy visszafogottabb préselt mintázat választható.
Cserélhető panelborítású ajtóknál mindkét oldalon , egymástól eltérő , egyedi forma és szín választható. Ezzel a kombinálható dekorációval kiemelhető az ajtó egyedisége.
Kiegészítőként szegők és portálok is rendelhetők.

Hogyan növeljük kültéri ajtónk élettartamát?

  • Ha van rá lehetőség az ajtó ne legyen kitéve közvetlen napfénynek és csapadéknak ezzel élettartama jelentősen növelhető.

  • Vegyük figyelembe hogy a biztonsági ajtókhoz képest magas szigetelése miatt , a fűtött belső térben magas páratartalom alakulhat ki , melynek lecsapódását rendszeres szigeteléssel elkerülhetjük.

A magas minőségi és esztétikai követelményeknek is megfelelő GERDA kültéri biztonsági ajtó beépítésével jelentősen növeli ingatlanja értékét. Illetve ingatlan biztosítás esetén javíthat a biztonsági besorolásán , így csökkentve a biztosítás költségét. Ezzel hosszú távon pénzt takarít meg amit más kellemes vagy fontos dologra költhet.