Youtube
Google+
Flickr
Blogger

Kérdése van? Segítségére lehetünk?

06 30 308 2909

info@hurrycan.hu

Belsőépítészet

Belsőépítészet, amitől kerek a világ

A HURRYCAN lakásfelújítás szolgáltatásai közül kiemelkedő figyelmet fordítunk a belsőépítészetre.

Ön is érezte már azt, hogy egy csodálatosan berendezett lakásban minden esztétikus volt, de ennek ellenére valami mégsem stimmelt? Megfogalmazni nem tudta, csak annyit látott, hogy bár külön-külön minden megállja a helyét, együtt mégsem alkotnak egy kerek egészet?

Otthonunk belső terei és annak felületei alapjaiban határozzák meg az általános közérzetünket. Ahhoz, hogy otthona teljes mértékben olyanná váljon, amilyennek megálmodta nélkülözhetetlen, hogy belsőépítészetileg is korrekt legyen. Hiszen nincs annál jobb érzés, mint amikor a küszöböt átlépve tökéletes harmónia, és egységes otthon fogad bennünket. Egy ilyen térben öröm eltölteni az időnket, jó érzés hazatérni, sőt nyugodt szívvel lehet vendégeket fogadni. Egyszerűen szólva, ilyen helyen érdemes élni!

Nincsen ötlete otthona harmonizálására? Akkor vegye igénybe szolgáltatásunkat!

A belsőépítészeten belül a következő területeken tudunk segítségére lenni:

  • Belső terek kialakítása, átrendezése. Tömör falazóelemekkel /tégla, itong/ vagy könnyűszerkezetes /gipszkarton, lambéria/ megoldásokkal.
  • Meglévő falak burkolása szigetelés vagy esztétikai szempontok miatt. Ez történhet gipszkarton, lambéria és egyéb, teljesen személyre szabott fa burkoló elemek beépítésével.
  • Tetőterek, galériák, télikertek, kialakítása. Igazán pihentető érzés az olvasás, zenehallgatás egy hangulatos, napsütötte helységben. Legyen az a padlásból kialakított tetőtér, egy magasabb helységben megépített galéria vagy egy kihasználatlan terasz beépítésével nyert télikert. Ezeknél a helyiségeknél  nagyon fontos odafigyelni a hő, hang szigetelésre és az árnyékolás kialakítására.
  • Padló burkolása , laminált parketta, tömör fa hajópadló, terasz vagy külső terek esetében időjárásálló kültéri fa burkolatok például thermowood és egyéb teraszburkolat alkalmazásával.

Miért is éri meg galéria mellett dönteni?

A kisebb alapterületű, ám nagy belmagasságú lakásokban kulcsfontosságú a helykihasználás kérdése, melyre az egyedi bútorok mellett másik kiváló lehetőség a galéria kialakítása. Lássuk, milyen lehetőségeket rejt magában a galéria!

  • Területet nyer, legyen dolgozószoba, gyerekszoba, vagy hálószoba, egy galéria kialakításával rengeteg helyet tud felszabadítani.
  • A beruházás megtérül, hiszen a galéria növeli otthona értékét. Ha eladásra kerülne sor, sokkal nagyobb értéket képvisel egy olyan lakás, melyben több praktikus tér van.
  • Egy galéria tökéletes helye lehet az Ön egyedi dolgozószobájának, nem kell elpakolnia munkáját, ha látogatója van.
  • Galérián lehet a hálószobája is, melyre idegen szemeknek nem ad betekintést.
  • A gyerekek játszóbirodalmának is tökéletesen megfelel, a kisvasutak, játékok, könyvek nem a földön fognak heverni és tönkre menni.
  • A fűtési költségeket is csökkentheti egy egyedi galéria kialakításával! A meleg levegő ugyanis felfelé áramlik, így a szoba felső légterei mindig melegebbek lesznek.

         Szeretné még praktikusabbá varázsolni otthonát?

Ne csak egyedi bútorokban gondolkodjon, bátran forduljon hozzánk galéria kialakításával kapcsolatban is!

Galéria

                                                                                                                                                             

 

Mentés

A következő szolgáltatások által varázsolhatjuk lakását igazi otthonná

Szánjon időt a tervezésnek ma, és sokkal jobb építészeti megoldást élvezhet a jövőben!