Youtube
Google+
Flickr
Blogger

Kérdése van? Segítségére lehetünk?

06 30 308 2909

info@hurrycan.hu

Télikert árnyékolók

Így lehet komfortosabb a télikert!

Ugye Önt is elbűvöli a télikert, ez a nagyszerű mérnöki bravúr, amely lehetővé teszi, hogy télen-nyáron egyaránt egy hatalmas üvegekkel kirakott helyiségben élvezzük az elénk táruló panorámát?

A hatalmas üveg felületek révén ideális a szellőztetésre, de valljuk be, ez vajmi kevés ahhoz, hogy el tudjuk viselni a nap melegét egy forró nyári napon. Ebben az estben télikert árnyékolóra lesz szükségünk, amely biztosítja, hogy kellemesen hűsölhessünk.

A korszerű árnyékolók kiválóan alkalmasak arra, hogy teljesen lefedjék a nagyobb üvegfelületeket. A télikert árnyékolók praktikus kivitelük mellett időtállóságukkal járulnak hozzá komfortérzetünk biztosításához, hosszú távon. A minőségi alapanyagoknak köszönhetően az időjárás viszontagságainak kiválóan ellenálló árnyékoló teheti kényelmesebbé a kikapcsolódást a télikertben.

Tegye komfortosabbá a forró nyári napokat, és válogasson minőségi árnyékolóink széles kínálatából! Bátran vegye felünk a kapcsolatot, és találjuk meg együtt a legjobb megoldást!

télikert árnyék

Komfortos kikapcsolódás télen-nyáron!

A télikert napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban. Ez a fajta lakáskialakítási tendencia egyaránt népszerű megoldás családi házakban és nyaralókban, de akár irodák esetében is jó megoldás.

A télikertnek köszönhetően egész évben gyönyörködhetünk az elénk táruló látványban egy napos, világos helyiségben, továbbá jelentős plusz helyre is szert tehetünk. Azonban az télikert árnyékolók praktikus szerepéről nem szabad megfeledkeznünk, hiszen a sötétítés itt is fontos szempont. A télikert sikerének kulcsa ugyanis, hogy csupa üveg felület alkotja, a talapzat és a lakás felöli oldalt leszámítva. Az üveg felületek igen meleget teremtenek a télikertben a forró nyári napokon, ezért kánikula idején célszerű bizonyos mértékben árnyékolni a helyiséget.

Amennyiben Ön is szeretné maximálisan kihasználni a télikert által nyújtott lehetőségeket, ne feledkezzen meg a komfortos pihenést garantáló télikert árnyékolóról sem! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és érdeklődjön a részletekről!