Youtube
Google+
Flickr
Blogger

Kérdése van? Segítségére lehetünk?

06 30 308 2909

info@hurrycan.hu

Szallagfüggöny

Szalagfüggönyök széles textilválasztékban.

Az irodákban hivatalos helységekben és a bankokban a legideálisabb árnyékoló a szalagfüggöny, de tökéletes választás lehet otthonunkba is , a nagy üvegfelületek árnyékolására.

 

A beáramló fényt a lamellák elfordításával lehet szabályozni, így varázsolva kellemes hangulatot helységeibe.                                                                   A széles színválasztéknak köszönhetően , minden otthon fény-árnyék játékban fürödhet.                                                                                                            A cukrászdák , konyhák párás helységeibe ajánljuk a fényzáró lamellák alkalmazását melyek  általában PVC alapúak.

 

Csempésszen mediterrán hangulatot otthonába!

Csempésszen mediterrán hangulatot otthonába!A déli vidékeken a napsütés szinte örök, így nem csoda, hogy a legpraktikusabb árnyékolók ezekről a tájakról származnak. Ha megnézünk egy modern olasz vagy görög lakberendezési struktúrát, felfedezhetünk egy régi, ám új köntösbe csomagolt elemet. Ez pedig nem más, mint a szalagfüggöny.

A szalagfüggönynek megannyi kedvező tulajdonsága van, ám hajdanán, mikor először divatba került még csak az irodaházakban volt közkedvelt. Az évek múlásával azonban ez változott, és szépen lassan belopta magát a lakástulajdonosok és lakberendezők szívébe is.

Modern megjelenést kölcsönözhetünk a segítségével, és hála a sokszínű kialakításoknak, szinte minden lakberendezési stílusba beillik. Legyen szó minimalizmusról, rusztikusságról vagy az éppen divatos, modern stílusokról, a szalagfüggönyök között biztosan találunk megfelelő darabot. Számtalan szín, forma és kialakítás közül választhatunk, így csempészve egy kis mediterrán stílust otthonunkba!

Vásároljon tőlünk szalagfüggönyöket, ha igazán minőségi, és nem utolsósorban kedvező árú szalagfüggönyökkel szeretné berendezni otthonát!