Youtube
Google+
Flickr
Blogger

Kérdése van? Segítségére lehetünk?

06 30 308 2909

info@hurrycan.hu

Sávroló

Sávroló: a minimál stílusú beltéri árnyékoló.

Különlegesen egyedi megoldás. A textilek felületén sötétítő és fényáteresztő csíkok váltják egymást , ezzel szabályozva a belátást és a helység fényviszonyait.

Minimalista elegancia otthonába

Minimalista elegancia otthonábaA nyár beköszöntével egyre sürgetőbb kérdés, hogy milyen árnyékolást válasszunk otthonunkba. A sávroló egy viszonylag újszerű megoldásnak számít, ami azonban számtalan előnnyel rendelkezik. Bár hazánkban még nem annyira elterjedt ez az árnyékoló, érdemes közelebbről is megismerni, hiszen tökéletes megoldást kínálhat a modern lakberendezésben.

A sávroló egyik legpraktikusabb tulajdonsága, hogy nem csak árnyékolóként funkciónál, de mint esztétikai elem is megállja a helyét. Kinyitott állapotban elegendő fényt ereszt be a lakásba, miközben a kíváncsi tekintetek kizárja, és a kialakításától függően a sávroló dekorálja is az adott helyiséget. Bezárt állapotban pedig tökéletesen és maradéktalanul kizárja a fényt, így optimális megoldást kínálva azoknak, akik nem tudnak fényben aludni, illetve napközben szeretnék hűvösen tartani otthonukat.

Tekintse meg sávroló kínálatunkat, és forduljon hozzánk bizalommal! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeink valamennyién!

Újdonság !

A sávroló tok nélküli változata , a különleges Sávroló mini:

Tegye még egyedibbé otthonát sávrolóval!

műanyag redőnyA sávroló egy igazán különleges és modern megoldás, hiszen sokoldalúan alkalmazható, így lehetővé téve az elegendő fény bejutását otthonunkba. A sávroló szerkezetének köszönhetően olyan textillel van ellátva, amelynek felületén sötétítő és fényáteresztő csíkok váltakoznak, így kedvünkre állíthatjuk a fény beáramlásának mértékét, illetve a beláthatóságot is. Amennyiben sok fényre van szükségünk, megtehetjük, hogy a sávroló textiljét teljesen feltekerjük a tokba, így biztosítva a kellő fényt.

Rendkívül fontos, hogy otthonunkban is megteremtsük a harmóniát és törekedjünk a jó környezet kialakítására. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő fénymennyiség, amely még kellemesebbé teszi otthonunkat. A színek harmóniájára is figyelnünk kell, hiszen akár ez is hatással lehet közérzetünkre. A sávroló színpalettája igen széles és garantáltan megtalálja az otthonába illő legjobb színt.

Nálunk nem csak sávroló, hanem műanyag redőny, alumínium redőny, műanyag és fa nyílászárók közül is választhat! Keressen fel minket bátran!