Youtube
Google+
Flickr
Blogger

Kérdése van? Segítségére lehetünk?

06 30 308 2909

info@hurrycan.hu

Nappali bútor készítés

Mindig szem előtt : bútorok a nappaliban.

A nappali bútor a lakásban talán a legjobban igénybe vett bútor,hiszen a legaktívabb időszakban kell teljesítenie.

Minden ötlet megvalósítható , még a legkisebb is:

Nappali kompromisszumok nélkül

NappaliA nappali kitüntetett helyszíne a lakásnak. Esténként itt gyűlik össze a család a közös tévézések, beszélgetések alkalmával, ide ültetjük le a betoppanó vendégeket. Érdemes belőle kihozni a legtöbbet és a legjobbat, hogy egyszerre lehessen otthonos, kényelmes, szép és egyedi is.

Ezeket a kritériumokat egyetlen nappaliban megvalósítani nem egyszerű feladat, hiszen az egyes helyiségek adottságai, a személyes ízlés és az áruházak kínálata között ritkán van átfedés. Ne adja fel, mert ennek ellenére létezik egyszerű megoldás!

Egyedi bútorok segítségével az Ön nappalija is olyan lehet, amilyennek megálmodta. Keressen fel minket bizalommal és készíttesse el egyedi igények alapján legyártott nappali bútorait! Tapasztalt szakemberek segítségével, minőségi faanyagokból, kedvező áron és ésszerű határidőkön belül juthat hozzá az új könyvespolchoz, dohányzóasztalhoz vagy éppen a régóta vágyott hintaszékhez. Egyedi bútorok felhasználásával kompromisszumok nélkül rendezheti be nappaliját, pontosan úgy, ahogyan megálmodta!

Bútorkészítéssel kapcsolatos igényeivel bátran vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

 

Nappali bútor készítés fából, egyedi igényekhez szabva

Nappali bútor készítés fából, egyedi igényekhez szabvaA nappali otthonunk központja, ahol játszunk a gyerekekkel, megnézünk egy jó filmet, vagy csak elolvasunk egy könyvet. Így fontos, hogy ahol vagyunk, olyan hangulatot sugározzon, amiben jól érezzük magunkat.

A nappali bútor készítés során kedveltek a fabútorok, melyek soha nem mennek ki a divatból. A fa természetes és nyugtató hatásai kihatással vannak az egész szoba hangulatára.

A faanyag bármilyen kivitelezéshez illik, a TV állványok kedvelt anyaga. Úgy ahogyan egy dohányzó asztal, ami szintén nem hiányozhat egy nappaliból. Sőt, a fabútorok tisztítása is rendkívül egyszerű, nem igényelnek különösebb vegyszereket a takarítás során, elég, ha nedves ronggyal áttörli, majd egy kevés fabútor ápolóval lekezeli őket. Különböző faanyagok színes választékából választhat, melyet egyedi igényekhez szabva készítünk el nappalijába.

Ha Ön is az egyedi bútorok szerelmese, és szeretné, hogy nappalija természetes és kellemes hangulatot keltsen minden ott töltött időtöltés közben, válassza a nappali bútor készítés mestereit, keressen minket bizalommal!

Nappali bútor készítés: Egyediség és stílus

Nappali bútor készítés: Egyediség és stílusSzeretné felújítani nappaliját? Úgy döntött, hogy teljes stílusváltásra van szükség és teljesen más bútorokat képzelt el, mint amilyeneket eddig használt. Szeretne végre olyan egyedi bútorokat vásárolni és használni, amiket mindig is szeretett volna, amiket megálmodott magának és a nappalijának? Ne is kezdjen bele a kutatásba, nem kell szükségszerűen elzarándokolnia minden bútoráruházba. Egyszerűsítse le a dolgokat, spóroljon magának sok energiát és rengeteg időt a mi segítségünkkel!

Keressen minket bizalommal, és bízza ránk a nappali bútor készítést! Elkészítjük egyedi nappali bútorait, így Önnek csak a tervezés fázisában kell részt vennie, amikor megosztja velünk elképzeléseit arról, milyen legyen az új szekrény, komód, kanapé vagy dohányzóasztal a nappaliban. Minőségi anyagokból készült, gondosan kivitelezett, gyönyörű, egyedi nappali bútorát elkészítjük és kiszállítjuk.

Forduljon hozzánk bizalommal, és bízza ránk a nappali bútor készítést!