Youtube
Google+
Flickr
Blogger

Kérdése van? Segítségére lehetünk?

06 30 308 2909

info@hurrycan.hu

Napellenzők

Alanis napellenzők

Ecostar napellenzők

Sircoma napellenzők

Miért érdemes a napellenzőt választani?

A napellenzők manapság rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek, így nyaranta már nem csak a vendéglátók kerthelyiségeiben élvezhetjük hűsítő árnyékukat, hanem otthonainkat is felszerelhetjük velük.

A napellenzők rendkívül masszív anyagból készülnek, hiszen egy kültéri használatra szánt textilanyagról van szó, pontosan ezért ellen kell állnia a hirtelen jövő záporoknak, de a heves szeleknek és erős napsugárzásnak is. A napellenzők kiváló víztaszító hatásúak, valamint az anyag előnye, hogy gátolja a szennyeződések megtapadását, így nem kell állandóan aggódnunk amiatt, hogy az árnyékoló elcsúnyul. A napellenző mozgatása történhet hajtókarral, kapcsolóval, távirányítóval, motoros vezérléssel, de akár szél- és fényérzékelő automatikával is. Ez a típusú árnyékoló számos különféle kivitelben kapható, mindenki megtalálhatja az elképzeléseinek megfelelő változatot.

Ha szeretne minőségi és megbízható napellenzőt vásárolni, nálunk a legjobb helyen jár! Cégünk kínálatában mindent megtalál, amire csak szüksége lehet a nyári kánikulában!