Youtube
Google+
Flickr
Blogger

Kérdése van? Segítségére lehetünk?

06 30 308 2909

info@hurrycan.hu

Külső textil árnyékolók

A RENSON külső textil árnyékolók közül 3 típust ajánlunk figyelmükbe:

 

FIXSCREEN® kültéri textil árnyékoló

 

A RENSON függőleges futású napellenzője hatékonyan biztosítja a fény és a felmelegedés elleni védelmet. Kompakt kialakításának köszönhetően középületekben és lakóházakban is nagyon jó választás lehet.

A belga RENSON által kifejlesztett FIXSCREEN® az első igazán szél álló külső textil árnyékoló mely akár 18m²-es felület árnyékolására is alkalmas.

A FIXSCREEN® a textil szélein elhelyezett zippzár segítségével biztosítja a maximális szélállóságot és a szúnyogok, rovarok elleni védelmet.

A FIXSCREEN® nagyon nagy előrelépés az árnyékolástechnikában, hiszen úgy nyújt védelmet a napsütés ellen hogy eközben nem akadályoz a szabad kilátásban.

Fixscreen külső textil árnyékoló jellemzői:

Tekintse meg a FIXSCREEN® külső textil árnyékolólót bemutató videót:

Kültéri textil árnyékolók maximális gyártási mérete:

WINSCREEN® külső textil árnyékoló

Ismerkedjen meg a WINSCREEN® kültéri textil árnyékolóval:

A WINSCREEN® textilárnyékolót választhatja vakolható és külső tokos kivitelben is. A vakolható tokos kivitel könnyen elrejthető a homlokzatban vagy a külső szigetelésben. A külső tokos kivitel a kis tokméret miatt nem takarja ki a nyílászáró üvegfelületét. A speciális alkatrészek alkalmazásával hosszú ideig megbízható megoldást nyújt a közintézmények, vendéglátó helységek, lakások árnyékolására.

A WINSCREEN® kültéri árnyékoló szerkezete:

  • Tok: - Külsőtokos kivitel hajlított alumínium lemez külső szerelő fedéllel. 45°-os alulcsapott alumínium tokvéggel, túlfutásgátló alkatrésszel.                                               - Alsó szerelőnyílással ellátott, 90°-os alumínium tokvéggel szerelt szerkezet, extrudált vízlecsöppentő vakolóéllel, 20mm-es homlokzati szigeteléssel.
  • Tengely:  70mm-es horganyzott acéltengely.
  • Textil: soltis 86, soltis 92.
  • Lefutó: 53x22mm-es extrudált alumínium zajcsökkentő kefebetéttel ellátva.
  • Záróléc: vastag falú extrudált alumínium profil, 15x15mm-es tömör acélnehezékkel, speciális kifordulásgátló műanyag végelemmel, zajcsökkentő gumibetéttel.