Youtube
Google+
Flickr
Blogger

Kérdése van? Segítségére lehetünk?

06 30 308 2909

info@hurrycan.hu

Fürdőszoba bútor

Egyediség a fürdőszoba bútorok között is!

fürdőszoba A fürdőszobáról elsősorban nem a bútorok jutnak az ember eszébe, de a lakberendezésnek ebben a helyiségben is fontos szerep jut. Néhány jól elhelyezett bútordarab segítségével a fürdőszobát is otthonossá varázsolhatjuk.

A hagyományos, tömeggyártás útján előállított fürdőszoba bútorok sokszor nem felelnek meg az egyedi igényeknek. Sok időt, energiát és utánajárást követel meg, ha ezek közül a modellek közül szeretnénk kiválasztani a minden szempontból tökéletes darabot. A fürdőszoba bútor legyen praktikus, sokoldalú, helytakarékos, ugyanakkor dekoratív, tartós és lehetőleg stílusában, színében és anyagában is harmonizáljon a fürdőszoba már meglévő berendezésével.

Választhatja a könnyebb utat is és a végtelen kutatás helyett dönthet a fürdőszoba bútor készítés mellett, melynek eredményeképpen olyan berendezéssel bővülhet otthona, ami minden elvárásának tökéletesen megfelel. Forduljon hozzánk és mi megtervezzük, kivitelezzük személyre szabott, egyedi fürdőszoba bútorait is!

Amikor a hálószoba és a fürdőszoba nem áll távol egymástól.

Merész de kényelmes megoldás ha a zuhanyfülke a hálószobában kap helyet. A kivitelezésnél fontos hogy vízálló anyagokat használjunk a vizesblokk környezetében. A fenti képen látható hogy a nem kifejezetten vízálló laminált parkettát a zuhanykabin mellett vízállóvá tettük kemény olajjal kezelt bambusz parketta alkalmazásával.

Tömör borovifenyő fürdőszobabútor merbau betéttel, és padlóburkolattal.

Fürdőszoba bútor készítés kompromisszumok nélkül!

Fürdőszoba bútor készítés kompromisszumok nélkül!Fürdőszoba bútort szeretne vásárolni? Felújítaná a helyiséget, melyhez modernebb, szebb, hasznosabb, nagyobb vagy épp kisebb bútorra van szüksége? Olyan berendezést keres, ami végre tökéletesen kiszolgálja Ön és családja igényeit, amire hosszú távon is számíthat?

Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen cégünk kész bútorok értékesítése mellett fürdőszoba bútorok készítésével is foglalkozik!

Mit nyer azzal, ha nem kész fürdőszoba bútort vásárol, hanem egyedi tervezésű berendezést rendel? Az egyedi fürdőszoba bútor készítésnek köszönhetően maximálisan kihasználhatja a helyiség adottságait, gazdaságos és ideális helykihasználást valósíthat meg. Emellett stílusos, az ízléséhez passzoló bútora lehet, amiben mindennek megvan a helye az Ön és családja szokásainak, igényeinek megfelelően.

Forduljon hozzánk, és legyen Önnek is egyedi bútora akár a fürdőszobában, akár a lakás bármelyik másik helyiségében! Egyedi bútorok készítése megbízható szakemberektől!