Youtube
Google+
Flickr
Blogger

Kérdése van? Segítségére lehetünk?

06 30 308 2909

info@hurrycan.hu

Alumínium redőnyök

6 érv az alumínium redőny megvásárlása mellett:

Hő és hangszigetelés

Hatékonyan védi otthonát a külső környezet hő és hang hatásaitól, így biztosítva a kellemes hőmérsékletű és zajmentes környezetet Ön számára. Az éjszakai nyugodt pihenés ezután nem csak álom lesz.

Védelem az UV sugárzás ellen

Megvédik ajtóit, ablakait, bútorait a napsugarak káros hatásaitól , és az időjárás okozta egyéb ártalmaktól. Értékei megóvására a legbiztosabb és leggazdaságosabb megoldás az alumínium redőnyök választása.

Biztonságérzet

Bár az alumíniumredőny nem biztonságtechnikai berendezés, felszerelése mégis jelentősen csökkenti a  nem kívánt behatolások esélyét. Ön és családja  nyugalommal alhatnak, vagy élvezhetik a pihenést alumínium redőnyeik védelmében.

Belátás elleni védelem

Kizárják a kíváncsi tekinteteket, privát szférájából. Ön döntheti el mikor hagy betekintést otthonába.  Gondtalanul és zavartalanul kihasználhatja háza , lakása minden előnyét melyben felszabadultan, zavartalanul önmaga lehet.

Szúnyoghálóval kombinált kivitel

Nyáron különösen sok kellemetlenséget okoznak a nyitott nyílászárókon berepülő legyek, szúnyogok és más rovarok.  A redőnytokba épített lehúzható, mobil szúnyoghálóval, vagy a nagyobb felületek védelmére is alkalmas , elhúzható pliszé szúnyogháló segítségével távol tarthatja őket

Hosszú élettartam és minőség

Az alumínium redőnyt hosszú időre akár évtizedekre választja az ember, Így  a minőség valamint a  hosszú ideig tartó biztos működés elengedhetetlen szempontok. Nem érdemes  lemondani erről, hiszen a mondás szerint is igaz az hogy kétszer fizet aki gyorsan fizet.

Árnyékolót szeretne? Mi tudjuk a megoldást!

Árnyékolás

Az alumínium redőny mára már klasszikus megoldásnak számít az árnyékolástechnika berkeiben – azonban ez nem véletlen, hiszen csak azok a módszerek maradnak meg a köztudatban, amelyek valóban a legjobbak! Mégsem biztos benne, hogy mit is válasszon, mikor szeretne gondoskodni lakása árnyékolásáról? Hagy segítsünk Önnek egy kicsit!

Mikor érdemes alumínium redőnyt választani?

  • Ha tudja, hogy sokat van távol az otthonától akár éjszaka is, és szeretne némi plusz védelmet a betörők ellen.
  • Ha kisgyermekek vagy idős emberek vannak a családban, akik számára kifejezetten fontos a folyamatosan nyugalmas környezet megteremtése.
  • Ha nem szeretne túl gyakran költeni az árnyékolásra, hanem inkább hosszú évekig használható, minőségi termékek után kutat.
  • Na és persze akkor, ha szereti az egyszerű, de szép megoldásokat!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket Ön is bizalommal, és kérje ajánlatunkat alumínium redőnyök kapcsán is! Biztosan nem fog csalódni termékeinkben!