Youtube
Google+
Flickr
Blogger

Kérdése van? Segítségére lehetünk?

06 30 308 2909

info@hurrycan.hu

Alumínium redőnyök

6 érv az alumínium redőny megvásárlása mellett:

Hő és hangszigetelés

Hatékonyan védi otthonát a külső környezet hő és hang hatásaitól, így biztosítva a kellemes hőmérsékletű és zajmentes környezetet Ön számára. Az éjszakai nyugodt pihenés ezután nem csak álom lesz.

Védelem az UV sugárzás ellen

Megvédik ajtóit, ablakait, bútorait a napsugarak káros hatásaitól , és az időjárás okozta egyéb ártalmaktól. Értékei megóvására a legbiztosabb és leggazdaságosabb megoldás az alumínium redőnyök választása.

Biztonságérzet

Bár az alumíniumredőny nem biztonságtechnikai berendezés, felszerelése mégis jelentősen csökkenti a  nem kívánt behatolások esélyét. Ön és családja  nyugalommal alhatnak, vagy élvezhetik a pihenést alumínium redőnyeik védelmében.

Belátás elleni védelem

Kizárják a kíváncsi tekinteteket, privát szférájából. Ön döntheti el mikor hagy betekintést otthonába.  Gondtalanul és zavartalanul kihasználhatja háza , lakása minden előnyét melyben felszabadultan, zavartalanul önmaga lehet.

Szúnyoghálóval kombinált kivitel

Nyáron különösen sok kellemetlenséget okoznak a nyitott nyílászárókon berepülő legyek, szúnyogok és más rovarok.  A redőnytokba épített lehúzható, mobil szúnyoghálóval, vagy a nagyobb felületek védelmére is alkalmas , elhúzható pliszé szúnyogháló segítségével távol tarthatja őket

Hosszú élettartam és minőség

Az alumínium redőnyt hosszú időre akár évtizedekre választja az ember, Így  a minőség valamint a  hosszú ideig tartó biztos működés elengedhetetlen szempontok. Nem érdemes  lemondani erről, hiszen a mondás szerint is igaz az hogy kétszer fizet aki gyorsan fizet.

Árnyékolót szeretne? Mi tudjuk a megoldást!

Árnyékolás

Az alumínium redőny mára már klasszikus megoldásnak számít az árnyékolástechnika berkeiben – azonban ez nem véletlen, hiszen csak azok a módszerek maradnak meg a köztudatban, amelyek valóban a legjobbak! Mégsem biztos benne, hogy mit is válasszon, mikor szeretne gondoskodni lakása árnyékolásáról? Hagy segítsünk Önnek egy kicsit!

Mikor érdemes alumínium redőnyt választani?

  • Ha tudja, hogy sokat van távol az otthonától akár éjszaka is, és szeretne némi plusz védelmet a betörők ellen.
  • Ha kisgyermekek vagy idős emberek vannak a családban, akik számára kifejezetten fontos a folyamatosan nyugalmas környezet megteremtése.
  • Ha nem szeretne túl gyakran költeni az árnyékolásra, hanem inkább hosszú évekig használható, minőségi termékek után kutat.
  • Na és persze akkor, ha szereti az egyszerű, de szép megoldásokat!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket Ön is bizalommal, és kérje ajánlatunkat alumínium redőnyök kapcsán is! Biztosan nem fog csalódni termékeinkben!

 

Comments are closed.