Új ház vagy lakás vásárlásakor, ha az ember megengedheti magának, próbál egyedi hangulatot ,stílust kialakítani otthonában . Ezt az egyedi stílust elérhetjük hangulatos falburkolatokkal, padlóburkolatokkal és az ezekkel harmonizáló festéssel , tapétaválasztással.

  Mindezek mellett a legszembetűnőbb és leginkább előtérben levő hangulatteremtők a lakásban a bútoraink. Legyen szó egyedi , saját tervek alapján készített bútorról, vagy készen vásárolt esetleg elemes bútorról , mindig van lehetőség egy plusz hangulati elemet belecsempészni.

  Ez a hangulatfelelős a modern lakások elengedhetetlen eleme a

                                              LEDVILÁGÍTÁS.

  Az energiatakarékos és hosszú élettartamú LED technológiát használhatjuk fő világításként is csillárokba, falikarokba, vagy szpot lámpák fényforrásaként. A bevezetőben említett hangulatvilágítást azonban leggyakrabban led szalagok alkalmazásával alakítjuk ki.

Az öntapadós kialakítású szalagok beépítése viszonylag egyszerű  és lehetőséget adnak minden készen vásárolt bútor vagy lakáskiegészítő feltuningolására. A led szalagok különböző színekben kaphatók , de van olyan ami színváltás is lehetővé tesz.

Néhány felhasználási lehetőség képekben:

Egy minimál stílusú nappali rejtett padlóvilágítással.

A padlóba épített edzett üveglap és a kék led szalag  kellemes hangulatvilágítást ad.

Minden konyhabútor feldobható néhány jó helyen elhelyezett színes led szalaggal.