Youtube
Google+
Flickr
Blogger

Kérdése van? Segítségére lehetünk?

06 30 308 2909

info@hurrycan.hu

A konyha, amire mindig is vágyott

A konyha, amire mindig is vágyott

A konyha lakásunk azon része, ahol napi szinten szoktunk tevékenykedni, így ennek a helyiségnek számos kritériumnak kell megfelelnie, hiszen ha egyes teendőinket nem, vagy csak kényelmetlenül, kompromisszumokkal tudunk itt ellátni, az az egész napunkra rányomhatja a bélyegét, és hosszú távon kifejezetten irritáló tud lenni.

Az egyedi konyhabútorokkal olyanná varázsolhatjuk konyhánkat, amilyenre mindig is vágytunk, és kényelmesen, a mi igényeinknek megfelelően végezhetjük itt mindennapos teendőinket. Mi dönthetjük el, hogy mekkora munkafelületre van szükségünk, és azt is, hogy az előkészítő és a tűzhely közötti távolság mekkora legyen. Teret engedhetünk a konyhával egybenyitott étkezővel kapcsolatos elképzeléseinknek, de akár a teljes helyiséget is belakhatjuk, ha erre van szükségünk. A végeredmény kizárólag a mi kreativitásunkra van bízva!

Ha szeretné egyedi konyhabútorral felszerelni otthonát, akkor a legjobb helyen jár! Mi profik vagyunk az egyedi bútorkészítésben, és az a célunk, hogy Ön tökéletesen elégedett lehessen a kész bútorral!